Melding sluiten
!! Belangrijke mededelingen over de Webshop !!

Helaas worden er momenteel geen fietsen meer verstrekt vanuit de webshop Kans voor uw kind.  

Wij zijn aan het onderzoeken of er een mogelijkheid bestaat een duurzaam alternatief aan te kunnen bieden. Zodra hier meer over bekend is dan wordt u hierover op de hoogte gesteld.

 

Vragen voor leveranciers

Terug naar overzicht

Waarom is er gekozen voor een webshop?

De webshop Kans voor uw kind biedt bijna 300 sport,- cultuur- en schoolactiviteiten waaraan kinderen tot 18 jaar kunnen deelnemen. Gezinnen met inkomen tot 110% van de bijstandsnorm kunnen er gebruik van maken na toekenning van het zogeheten Kindpakket. Dit is een gemeentelijke minimaregeling die op Werkplein Fivelingo aangevraagd kan worden. Uit dit Kindpakket worden de aankopen in de webshop betaald. De webshop is onderdeel van het armoedebeleid binnen onze gemeenten. Werkplein Fivelingo is uitvoerder van dit beleid en heeft de webshop gerealiseerd.

Vraag inklappen  x

Hoe kan ik mij aanmelden als leverancier?

Wilt u met uw organisatie een bijdrage leveren aan betere kansen voor kinderen tot 18 jaar uit gezinnen die een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken? Doe dan mee aan de webshop Kans voor Kind van Werkplein Fivelingo.

Via deze link kunt u uw organisatie/vereniging aanmelden.
 

Vraag inklappen  x

Wat zijn de kosten voor mijn organisatie?

Deelname kost uw organisatie geen geld. Maar levert wel voordeel, zoals een extra kans op nieuwe leden en deelnemers aan uw activiteiten. Verder zijn de facturatie en betalingszekerheid goed voormekaar.

Vraag inklappen  x

Wanneer worden bestelling betaald?

Zodra een klant een bestelling plaatst, wordt u hiervan op de hoogte gebracht per mail. De kosten van deze bestelling zullen door ons rechtstreeks aan uw organisatie/vereniging worden betaald. Elke week is er een betaling.

Vraag inklappen  x

Is het mogelijk mijn aanbod te bekijken en wijzigingen door te geven?

Dit is mogelijk. Wanneer uw organisatie is aangemeld voor de webshop, ontvangt u van ons een wachtwoord om in te kunnen loggen. U heeft hier nu de mogelijkheid om uw producten/aanbod in de webshop Kans voor uw kind te bekijken, en indien nodig wijzigingen door te geven.

 

Vraag inklappen  x

Waar kan ik terecht met overige vragen?

De accountmanager van de webshop Kans voor uw kind helpt u graag. Een afspraak maken of uw vraag stellen kan op maandag, woensdag en vrijdag van 09.00-12.00 uur via 06 - 50196789. Ook kunt u een mail sturen naar webshopleveranciers@eemsdelta.nl

 

Vraag inklappen  x