Melding sluiten
!! Belangrijke mededelingen over de Webshop !!

Helaas worden er momenteel geen fietsen meer verstrekt vanuit de webshop Kans voor uw kind.  

Wij zijn aan het onderzoeken of er een mogelijkheid bestaat een duurzaam alternatief aan te kunnen bieden. Zodra hier meer over bekend is dan wordt u hierover op de hoogte gesteld.

 

Hoe vraag ik een kindpakket aan?

Terug naar overzicht

Ik wil graag gebruikmaken van de webshop. Hoe gaat dat?

  • Bent u al klant bij Gemeente Eemsdelta, maar hebt u voor uw kind(eren) geen Kindpakket aangevraagd? Neem dan contact op met uw klantmanager van de Gemeente Eemsdelta

  • Bent u nog geen klant van Gemeente Eemsdelta? Ga dan naar naar www.berekenuwrecht.nl en kijk of u recht heeft op een Minimaregeling en het Kindpakket. Is dat het geval of bij twijfel, neem dan contact op met het sociaal plein van de Gemeente Eemsdelta.

  • Een belangrijke voorwaarde is dat u een geldig mailadres hebt. Dit is nodig om in de webshop in te loggen en bestellingen te kunnen doen. Dus zorg, dat u dat bij de hand hebt als u contact hebt met het sociaal plein van de Gemeente Eemsdelta.

Wilt u meer weten of een aanvraag doen?

Neem dan contact op met het sociaal plein van de Gemeente Eemsdelta. Dat kan maandag t/m vrijdag van 09.00 - 16.30 uur via telefoonnummer 0596 - 639010 of via de mail sociaalplein@eemsdelta.nl

Vraag inklappen  x